Pystyykö siihen yksin?

Varmasti joku kykenee muokkaamaan kroppaansa yksin ilman ulkopuolista apua, mutta pystyisinkö minä siihen? Koko ikäni olen halunnut ”viisi kiloa pois” niinkuin varmasti moni muukin. Kaikki laihdutus-, treeni- ja muut innostukset ovat tyssänneet viimeistään siinä vaiheessa, kun ylläpitovaihe on astunut kehiin.

Kun puhun Fitfarmista ja nettivalmennuksista, ei kyseessä ole maksettu mainos enkä valitettavasti hyödy mistään millään tavalla. Mutta se syy, jonka vuoksi ostin myös Lite- nettivalmennuksen (Superdieetin osoittauduttua liian vähäkaloriseksi minun kulutukselleni), on Fitfarmin jengin asiantuntemus ja kokemus. Ne tyypit vaan tietää mitä on syötävä jos haluaa lihasta, jos haluaa laihtua, jos haluaa tehdä kropallaan ihan mitä tahansa. En halua, että omat ajatukseni pyörivät 24/7 ruuan määrien ja laadun ympärillä, en halua laskea kaloreita, en yksinkertaisesti halua miettiä. Sillä vaikka kuinka miettisin, en tekisi kuitenkaan oikein. 😀 Sillä on merkityksensä, miksi se 10g öljyä lisätään juuri siihen tiettyyn ateriaan. Kaikella on merkityksensä. Siispä voin huoletta heittää aivot narikkaan ja nauttia matkasta.

Toki eteen tulee ruoka-angsteja, etenkin tällaiselle pullahiirelle ja karkkien nassuttajalle. Olen Liten aikana pitänyt enemmän tankkauspäiviä kuin olisi sallittu enkä todellakaan ole mennyt minkään tankkausohjeen mukaan. Tunnen itseni ja tiedän, että jos paahdan 10vk kieltäen itseltäni kaiken, on lopputulos sama kuin aina ennenkin – palaan lähtöruutuun. Nyt, Liten kohta loputtua, en oikeastaan edes ajattele sen loppuvan. Aion jatkaa näillä ruokaohjeilla kunnes sitkeimmät lullerot irtoavat takaosastolta. Tässä vaiheessa esiin astuu ongelma – mitä sitten sen jälkeen? En minä tiedä paljonko minun pitää lisätä ruokaa jos haluan etä rasvaa ei enää pala vaan lihasta tulee? Ja mitä ruokaa lisään ja mihin? No, onneksi Bull laittaa meille ohjetta siihenkin.

ruoka1

Kuuluiskohan nämä ehkä siihen ylläpitohommeliin?? EIkö??

Jos joku miettii että alkaako yksin pakertamaan unelmiensa eteen vai hankkiiko ulkopuolista apua niin kehotan hankkimaan. Jos itselläni olisi varaa niin ottaisin saman tien personal trainerin, mutta rahan puutteessa nettivalmennukset on oikein bueno vaihtoehto.

Naps naps, huomaa että on menty taas pari viikkoa tiukoin ottein ruuan kanssa kun alkaa napsumaan jotain herkkua suu -> päätän siis jo etukäteen että joko la tai su olkoon herkkupäivä, hihihi! Makuuni, varaudu!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *